Workshop: Den nye, digitale virkelighed

MultiHouse ECIT har indgået et partnerskab med Nordens førende digitale udviklingshus, Innovation Lab. Sammen har vi lavet en udviklingsworkshop for virksomheder, som - set i lyset af den digitale verdens nye vilkår - ønsker at benytte IT-baseret forretningsudvikling til vækst.

Fremtidens IT-partnerskab kommer med mere end bare afvikling af drift - her er udvikling med i pakken, efterhånden som IT også betyder kundedata, nye service-lag, automatisering og effektive redskaber til din organisation. Omvendt kan din virksomheds udviklingsafdeling ikke undgå at tage nye, IT-baserede løsninger i brug i deres mission om at skabe nye services og produkter. Med andre ord: de to parter er afhængige af hinanden, hvis virksomheden ønsker fortsat vækst og - ikke mindst - relevans.

Men hvilke områder kunne udvikling og IT i højere grad arbejde sammen om? Hvordan sørger man for, at de to parter støtter op om hinanden til virksomhedens bedste? Og hvordan kommer man i det hele taget igang med processen?

Ved denne workshop vil du få svar på ovenstående og meget mere. Med udgangspunkt i den digitale omverden og det specifikke marked, som omslutter jeres virksomhed, stiller vi skarpt på jeres situation og finder metoden til et styrket samarbejde mellem de to enheder i lige netop jeres organisation. I vil gå fra dagen med en forståelse for specifikke samarbejds-teknikker og hands-on erfaring med redskaber og teknikker, som kan tages i brug fra dag 1. - så i kan høste frugten af den øgede kollaboration med det samme. Slutteligt vil jeres virksomhed få en dyb indsigt i, hvordan - og på hvilke måder - IT-baseret forretningsudvikling kan løfte jeres virksomhed og give øget vækst på bundlinjen og højnet produktivitet og arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Med mere end 20 års erfaring på området, har vi har samlet et hold af eksperter inden for effektiv IT-drift med forretningsbaseret udgangspunkt. I et team med erfarne innovations-facilitatorer fra Innovation Lab er ambitionen med workshoppen, at deltagerne bliver inspireret til at se nye muligheder i de nye vilkår, får idéer til at boble på tværs ift. nye processer og nye produkter og praktisk erfaring i at arbejde konkret med en strategisk rolle for IT og en driftsrolle for din udviklingsafdeling. Vil du vide mere om agenda, pris, varighed mm.? Kontakt Per Lolk, pel@multihouse.dk, for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Per Lolk

Salgsdirektør

Tlf: 7734 1334

pel@multihouse.dk