Opmærksomhedstræning i IT-Sikkerhed

MultiHouse tilbyder kurser i opmærksomhedstræning, som skaber bevidsthed omkring, hvordan man agerer i forhold til IT-truslen.

Virksomhedens medarbejdere møder løbende sikkerhedstrusler via deres arbejde, hvorfor det kan give god mening at sætte fokus på IT-sikkerhed. I dag har mange medarbejdere adgang til virksomhedens data via forskellige devices som f.eks. PC, Mac, tablet og smartphone, mens nogle endda har adgang fra deres private PC'er, som virksomheden ikke har kontrol over. Måske deler medarbejdere også data via forskellige gratis og offentlige cloud tjenester som f.eks. DropBox, Google & Amazon Cloud, fordi det er nemt.

Uddan dine medarbejdere i IT-sikkerhed

MultiHouse tilbyder et kursus i it-sikkerhed, som er målrettet din virksomhed. Kurset tager dig med ind i en verden, som kun de færreste kender til og giver konkrete tips til, hvordan du kan agere mere sikkert omkring IT både på arbejdet og derhjemme. Som afslutning på kurset udarbejdes der en brugbar it-sikkerhedspolitik for din virksomhed. Det vurderes, at omkring 80-90% af alle tab af data skyldes medarbejdernes adfærd som følge af manglende viden - derfor kan dette kursus virkelig hæve den samlede it-sikkerhed i virksomheden markant.

Et kursus i opmærksomhedstræning hos MultiHouse giver et indblik i:
  • Hvad er IT-sikkerhed for virksomheden
  • Hvad er følsomme data
  • De væsentligste IT-sikkerhedsfarer
  • Den letteste vej til at forbedre IT-sikkerheden
  • Eksempler på IT-sikkerhedsbrister
  • IT-sikkerhedspolitik – hvad skal den indeholde for jer?
  • IT-sikkerhedsgarant – hvordan hjælper I hinanden?

Et virksomhedsspecifik kursus tilpasset din virksomhed og kultur varer 2 timer og koster kun kr. 253,- pr. kursist, der betales dog som minimum for 30 personer. Prisen er excl. moms og kørsel.

Kontakt os for yderligere informationer eller et uforpligtende tilbud