Skaber din IT bekymring - outsourcing af IT frigør vigtige ressourcer for dig

Når du oursourcer IT-driften til Multihouse sænker du ikke kun omkostninger og interne frustrationer - du bibeholder kontrollen og frigør vigtige ressourcer, som du kan bruge på at udvikle din forretning.

Kan du nikke genkendende til følgende bekymringer?

  • I bliver hacket og data forvinder
  • I har driftsforstyrrelser 
  • IT-medarbejderen ikke er tilsted

Hvorfor outsource din virksomheds IT?

Udviklingen går stærkt og det kan være svært at opretholde og udvikle de nødvendige kompetencer internt indenfor IT området. Overlad (outsource) IT-driften til en partner, der kan forøge og frigøre virksomhedens IT-ressourcer, sænke omkostningerne og bekymringerne. Ingen nedbrud eller daglige frustrationer – slip for besværet uden at miste kontrollen og brug de interne ressourcer på det, der skaber værdi. 

Hvorfor vælge MultiHouse?

MultiHouse tilbyder skræddersyede koncepter gennem en forståelse af virksomhedens behov. Gennem et tæt samarbejde mellem virksomheden og MultiHouse sikrer vi effektivitet og fleksibilitet på lang sigt. 
Hos MultiHouse tilbyder vi en fast lav pris på outsourcing professionel IT-drift og support. Du betaler ikke for uforudsete udgifter, eventuel flytning af din IT-drift eller hvis du skal have opgraderet din server til ny version. Alle medarbejdere har en bred og dybdegående kompetence inden for IT-infrastruktur og vi leverer altid færdige og gennemtestede løsninger, der er skræddersyet til netop dit behov.

 

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Per Lolk
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331