Tre fordele ved Professionel Overvågning af jeres IT-miljø

Hvorfor skal din virksomhed have professionel overvågning af IT-miljøet? Oplever din virksomhed at der er en mangel på avanceret overvågning af diskforbrug, CPU-performance og andre vigtige elementer på jeres servere?

Vi betragter IT overvågning som hele fundamentet for at yde kunder den bedste og mest optimale service. Professionel overvågning af IT-miljøet indgår derfor som en del af den samlede pakke for.

1. Slip for løbende vedligeholdelse, opdateringer og tekniske fejl

Professionel overvågning sikrer, at IT-systemerne altid er kørende med de nyeste opdateringer, optimal ydelse og højere oppetid på IT-systemet. Med IT-overvågning bliver tekniske fejl opdaget inden det totale nedbrud, hvorfor vi kan udbedre og løse problemet inden fejlen påvirker driften af IT-miljøet. 

2. MultiHouse overvåger virksomhedens servere døgnet rundt

IT-overvågningen sker via en softwareagent på servere enten i MultiHouse datacenter eller hos kunden. Det betyder, at vi modtager data på en række målepunkter fra IT-systemerne hvert 5. minut døgnet rundt.  

På grund af at overvågnings-systemet kontinuerligt indsamler data, så er der automatiseret adgang til rapporter og statistikker, som giver mulighed for at tage beslutninger fremadrettet, der gør IT-systemet endnu bedre. 

MultiHouse holder aldrig lukket.

3. MOC -Ny og anderledes IT-overvågning

Konceptet for vores overvågningssystem kaldes MultiHouse Operations Center - eller bare MOC. Det er et avanceret aktiv-aktiv overvågnings-system, som konstant logger data om en række parametre på IT-miljøet.  

Virksomheden får et login, hvor de kan følge med i alt omkring overvågning af deres eget IT-miljø på adressen . Opstår der derfor en alarm, så modtager du en SMS eller E-mail. 

Har I egen IT-afdeling, så tilbyder MultiHouse også at jeres IT-afdeling kan anvende vores overvågnings løsning. Systemet giver samtidig mulighed for styring af supportsager.