Fem fordele ved outsourcing af IT-driften hos MultiHouse

Er du i tvivl om du skal outsource din virksomheds IT? Ønsker du driftssikre IT-systemer, høj datasikkerhed og omkostningsbesparelser, så bør du overveje IT-outsourcing hos MultiHouse til en fastpris.

IT Outsourcing betyder, at vi hoster jeres systemer og servere, hvilket vil sige at vi opbevarer alle jeres data hos os. I slipper dermed for at bruge tid og energi på løbende vedligeholdelse, overvågning og sikring. Det resulterer i, at din IT-kyndige medarbejder nu kan koncentrere sig om de egentlige arbejdsopgaver, der skal løses. Læs herunder om de fem fordele ved at outsource din IT-drift til fastpris gennem MultiHouse.

1. Høj datasikkerhed og stabil IT-drift  
– slip for bekymringerne 

Vælger du at outsource din IT-drift til MultiHouse, så vælger du samtidig at øge sikkerheden for dine data. Din virksomhed er med en IT-outsourcing løsning sikret en driftssikker IT. Din IT-afdeling slipper dermed for problemer med daglig opdatering, sikring og installation.

Alt IT drift og backup hos MultiHouse er lagret i vores eget Danske hosting center. Som ekstra sikkerhed for jer er vores Datacenter revisor godkendt med ISAE 3402 TYPE2 erklæring. 

Med vores koncept Outsourcing Professional har du en form for forsikring mod uforudsigelige fejl, nedbrud af software eller hardware. I har adgang til 19  medarbejdere med høj kompetence niveau.  Det betyder, at MultiHouse tager ansvaret for alt IT drift – vi klarer jeres  backup, opgraderinger, opdateringer af software og alle spørgsmål vedrørende IT både online og hos on-premise.

IT outsourcing kan derfor sammenlignes med at have sin egen IT-afdeling, der sørger for, at alle systemer kører optimalt – det er bare MultiHouse, der sikrer, at jeres IT fungerer optimalt. 

2. Ingen uforudsete udgifter  

Hvor mange timer bliver der brugt på problemløsning, undervisning og installationer?

Virksomheden bør fokusere på de totale omkostninger ved IT-driften i stedet for timeprisen. Det gælder især, hvis virksomheden har personale ansat til at varetage IT opgaver, som også har andre opgaver at løse, eller har en freelance konsulent tilknyttet. Med MultiHouse Outsourcing Professionel til en fastpris undgå I at bruge ekstra timer internt eller på uforudsete udgifter til dyre konsulentbesøg.  

For mindre end en månedsløn, får du en knivskarp IT-medarbejder døgnet rundt. MultiHouse kan for en fastpris aftale på ca. 20.000,- kr. pr. måned varetage et IT-miljø med op til 50 computere og servere.

3. Effektiv IT-support med kompetente medarbejdere 

Ved du præcis, hvilken kompetence din IT-medarbejder skal besidde for at kunne varetage IT-funktionen optimalt in-house?   

Outsourcer du IT-funktionen, vil virksomhedens IT blive varetaget af en gruppe IT-specialister. Teamet har stor erfaring inden for løsning af problemer, hvis fx uheldet er ude og systemet går i sort. Du får hjælp fra et team af IT-specialister, hvor dine egne medarbejdere kan have begrænset tid og viden. 

Medarbejderne hos MultiHouse opdateres løbende med de rette uddannelser og certificeringer, så de altid er up-to-date. MultiHouse er bl.a Microsoft Sølv Partner 

4. IT overvågning af servere og netværk 

Med vores koncept MultiHouse Operations Center (MOC)sikrer vi trygge rammer. Døgnet rundt overvåger vi, at dine IT-systemer altid er kørende med optimal ydelse og på den måde undgår du dyre driftstab i virksomheden.  

Det betyder, at du får hurtigere fejlretning og højere oppetid på IT-systemet, da fejl opdages inden det påvirker IT-driften. 

5. Tid til fokus på kerneforretningen 

Hvad vil du helst bruge din arbejdstid på? Rutineopgaver eller at skabe værdi? 

Lad MultiHouse passe din IT, så du kan koncentrere dig om det din virksomhed er bedst til. På den måde kan du opnå en forbedring i effektiviteten og frigøre ressourcer til andre formål. 

Råd omkring IT-Outsourcing  

Vil du vide mere om de fordele din virksomhed kan opnå ved IT-outsourcing, så kontakt MultiHouse til en uforpligtigende snak. Med et opklarende møde kan vi gennemgå alle facetter for outsourcing af IT-miljøet, og på den måde finde de bedste muligheder og løsninger for dig og din virksomhed uanset om I har server selv eller vælger Cloud løsninger.