Fast pris på outsourcing - Ingen uforudsete udgifter

MultiHouse tilbyder fleksibel outsourcing af hele virksomhedens IT-drift. Det betyder at vi kan overtage hele eller dele af ansvaret for effektiv, sikker og pålidelig IT-drift. Du betaler en fast pris og derfor kommer der ingen uforudsete udgifter

IT har det med at overraske, men uanset hvor meget tid vi bruger på at løse problemerne, så betaler du en fast pris pr. måned – derfor kommer der ingen uforudsete udgifter ved at outsource IT-driften til MultiHouse. På den måde vil du altid have overblik over det årligt IT-budget.  

Hvor meget sparer jeg ved at outsource IT-driften? 

Det er vores erfaring, at med en fast pris aftale kan der spares over 50% af udgiften til IT-drift med outsourcing, når virksomheden først får inkluderet alle omkostningerne over IT-udgifter.  

MultiHouse tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov for udformning af aftalen, og dermed kommer MultiHouse faktisk til at fungere som virksomhedens egen IT-afdeling. Virksomheden kan derfor flytte fokus fra de tekniske detaljer til de mere langsigtede overvejelser.  Med I aftalen får du f.eks. adgang til rådgivning omkring udviklingen af en langsigtet IT strategi. 

Ingen bekymringer om den daglige IT-drift 

Outsourcing kan bedst opfattes som en sikring af, at IT-infrastrukturen altid fungerer optimalt. Ved at outsource driften af hele IT-infrastrukturen slipper du for at bekymre dig.

Du får en mere stabil drift, driftsomkostningerne bliver mindre og du har tid til en bedre fremtidsplanlægning af IT-miljøet. Det betyder, at din virksomhed kan holde fokus på kerneforretningen og forøge indtjeningen. 

En Outsourcing Professionel aftale med MultiHouse omfatter både IT-ressourcer og konsulentydelser og konceptet består af 8 enkelte ydelser.