IT-outsourcing - en vital del af IT-baseret forretningsudvikling

Der er tydelige gevinster ved at outsource sin IT-drift til en professionel outsourcing partner

IT er en integreret del af vores alles hverdag - både privat, men også professionelt, hvor IT er en vital del af virksomheders forretningsførelse efterhånden som dette også betyder kundedata, nye service-lag, automatisering og effektive redskaber til din organisation. Dine datakamre rummer nemlig skatte for din forretningsudvikling: Uvurderlig viden om kunderne og købemønstre, kommunikations- og servicelag til dine produkter og adgang til de skarpeste redskaber, som din organisations krævende talenter efterspørger. Desværre lider IT-drift ofte under en række problematikker, som virksomheden vokser - det er nemlig både ressource- og tidskrævende at vedligeholde drift og opdateringer af eksisterende systemer, når man vælger at gøre det in-house. I sidste ende kan det gå ud over både den kvalitet og professionalitet, som er vital for IT-baseret forretningsudvikling.

Der er imidlertid tydelige gevinster ved at outsource sin IT-drift til en professionel outsourcing partner, der står på mål for sikkerhed, brugbarhed, skalérbarhed og fremtidssikret infrastruktur. Når du outsourcer din IT til MultiHouse, kører alle dine programmer og services på vores højkapacitets-servere, og du slipper for at belaste dine medarbejderes computerenheder både i forhold til vedligehold og opdateringer, samtidig med, at dine medarbejdere kan tilgå services og programmer, som de altid har kunne. For at gøre det endnu nemmere og overskueligt for dig, har vi lavet MultiHouse Outsourcing Professionel. Outsourcing Professionel omfatter både varetagelse af regelmæssige IT-administrative opgaver og fuld support døgnet rundt. Derudover indeholder konceptet også opgraderinger og opdateringer af software samt installering og konfiguration af nyindkøbt hardware - og så er der yderligere 8 enkelte ydelser, som også er en vital del ved IT-baseret forretningsudvikling: Backup, forbedringer, netværk, strategi, tjek, vedligehold, hotline og nødhjælp. Det hele får du til en fast pris. Vi er desuden gået i dybden med 5 fordele du vil opleve, hvis du outsourcer dit IT til MultiHouse - dem kan du læse her.

Du kan læse mere om vores Outsourcing Professionel løsning her eller kontakte vores salgsafdeling, for at høre mere om konceptet og hvad det betyder for lige netop din forretning.

 

Kontakt salgsafdelingen 

MultiHouse - Vest:

Per Lolk 
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331