Outsourcing Professionel

En Outsourcing Professionel aftale med MultiHouse omfatter IT-ressourcer, konsulentydelser og derudover består konceptet af hele 8 enkelte ydelser foruden de fem fordele. Det er din forsikring mod uforudsigelige fejl og nedbrud af software eller hardware.

Outsourcing

Som en unik løsning tilbyder MultiHouse en fastpris løsning, på jeres samlede IT-løsning, vi kalder det Outsourcing Professionel.

Fordele ved Outsourcing Professionel:

  • Ingen pludselige ekstraudgifter i forhold til den daglige drift
  • Ingen udgifter til konsulenttimer når i ansætter nye medarbejdere
  • Ingen udgifter til konsulenttimer når i udskifter gammel PC til ny
  • Ingen udgifter til konsulenttimer når i opgradere et server OS
  • Ingen udgifter til konsulenttimer når i ønsker at implementere en ny server

Alle konsulenttimer til de enheder som er en del af Outsourcing aftalen er inkluderet i den månedlige ydelse, hvilket er let overskueligt og uden meromkostninger. Alle konsulentydelser i forhold til jeres IT er derfor en samlet pakke, som ikke koster mere end aftalt.

Hvad omfatter Outsourcing Professionel aftalen?

Outsourcing Professionel omfatter varetagelse af regelmæssige IT-administrative opgaver samt fuld support. Derudover er opgraderinger og opdateringer af software samt installering og konfiguration af nyindkøbt hardware er også en del af konceptet. Aftalen omfatter herunder 8 enkelte ydelser der omfatter: Backup, forbedringer, netværk, strategi, tjek, vedligehold, hotline og nødhjælp. 

Tæt samarbejde med MultiHouse

Der etableres et tæt samarbejde mellem din virksomhed og MultiHouse for at sikre en stabil drift af IT-infrastrukturen. Aftalen indgås til fastpris, og der skal kun kalkuleres med udgifter til indkøb af ny software og hardware.

Hvem henvender Outsourcing Professionel sig til?

Outsourcing Professionel henvender sig til virksomheder, der har et jævnligt behov for udskiftning af hardware og software, og for den virksomhed, som ser vigtigheden af at IT-platformen altid er optimal. Det er derfor attraktivt for virksomheder, der anser deres IT-infrastruktur som en væsentlig ressource, og derfor har behov for et meget tæt samarbejde.