Cyberangreb - det sker også for dig!

Vi er din uvildige rådgivende partner inden for IT-sikkerhed

Vores ECIT MultiHouse IT sikkerhedsteam består af en række IT-sikkerhedsspecialister i hhv. Aarhus og Oslo - sammen har vi 50 års erfaring med professionel IT-sikkerhed - både organisatorisk og teknisk. Vores kerneydelser inden for IT-sikkerhed finder du i fanen "IT-sikkerhedsydelser" - disse omfatter bl.a. risikovurdering, sårbarhedsscanning og komplet Cybertest

Derudover leverer vi også en række andre IT sikkerheds-relaterede ydelser; herunder vores databehandler as-a-service og en introduktion til GDPR i din virksomhed.

Sådan arbejder vi

Vidste du, at mere end 50% af alle cyberangreb rammer små og mellemstore virksomheder? I MultiHouse har vi specialiseret os i IT-sikkerhed hos små og mellemstore virksomheder. Vi arbejder ud fra tre faser, når vi skal sikre, at vores kunders IT er sikret mod fremtidens hacker: Helikopterfasen, Undersøgelsesfasen og endelig Implementeringsfasen - du kan læse mere om vores tre faser ved at klikke her.

Går du igennem alle tre faser, står du med en hærdet virksomhed, som er opdateret på IT-sikkerhed, hvor alle medarbejdere er rustet til at undgå - og håndtere - fremtidige cyberangreb

Book et uforpligtende sikkerhedsmøde

Næsten alle enheder i virksomheder er koblet til internettet - og det gør dem uhyre sårbare overfor både cyberangreb og industriel spionage, hvis bagmænd konstant benytter mere og mere komplicerede metoder til at nå dine følsomme data.

I mange år har vi bistået adskillige virksomheder i at sikre deres IT. En vigtig del af dette er - først og fremmest - at få afdækket virksomhedens eksisterende sikkerhedsmæssige setup for at kunne redegøre for, hvor der er forbedringsmuligheder og hvordan disse håndteres i praksis - vi kalder det et sikkerhedsmøde.

Hvis du booker et sikkerhedsmøde sætter vores eksperter sig ind i din branche, forretning og faktiske virksomhed før mødet afholdes. På baggrund af dette præsenterer vi mulige huller i dit IT setup ved selve mødes. Med andre ord, så agerer vi “hacker” og finder frem til, i hvor høj grad din virksomhed er i fare for at blive ramt af et cyberangreb - og vi redegør for, hvad der skal til for at du undgår at skræmme-scenariet bliver til virkelighed.

Vores sikkerhedsmøde tager ca. en time, og er ganske uforpligtende. Du kan læse mere og booke en tid ved at klikke her.