IT-sikkerhedsløsninger

Vidste du, at mere end 50% af alle cyberangreb rammer små og mellemstore virksomheder? Vores sikkerhedsforløb ruster dig mod fremtidens hacker.

Alle virksomheder er afhængige af et velfungerende internet - det effektiviserer produktiviteten på arbejdspladsen og kommunikationen både internt og eksternt, ligesom det forkorter tiden, der bruges fra idé til handling. Men der er en ulempe. I takt med, at en stigende mængde enheder i din virksomhed er koblet op på internettet, bliver du mere og mere sårbar. Hvis du bliver udsat for et cyberangreb eller industrispionage, kan det nemt ødelægge vigtige aspekter i din forretning. Mange af disse angreb rammer uforberedte virksomheder - enten fordi de tror, at de er beskyttet af en simpel firewall og antivirus, eller fordi de mener, at de ikke er et reelt mål for hackere. Faktum er dog, at det hverken er din industri eller de basale sikkerhedsforanstaltninger, som du har lavet, der holder fremtidens hacker fra døren - han kan komme ind på dit netværk når som helst, og få adgang til din virksomheds følsomme data. Vores ECit Multihouse IT sikkerhedsteam består af en række IT-sikkerhedsspecialister i hhv. Aarhus og Oslo - sammen har vi 50 års erfaring med professionel IT-sikkerhed - både organisatorisk og teknisk. Vi arbejder ud fra tre faser, når vi skal sikre, at vores kunders IT er sikret mod fremtidens hacker:

Helikopter Fasen. I denne fase indsamler vi de nødvendige informationer, som skal bruges til at vurdere din virksomheds eksisterende sikkerhed. Det inkluderer et indledende sikkerhedsmøde mellem din virksomhed og vores certificerede sikkerhedseksperter samt en risikovurdering, hvor vi hvor vi finder frem til, om din virksomhed er i fare for at blive ramt af et cyberangreb. Det er også i denne fase, at vi evt. faciliterer en workshop for de implicerede, for at gøre dem opmærksomme på effektiv IT-sikkerhed.

Undersøgelsesfasen. Når vi har dannet os et billede af din virksomheds eksisterende IT-sikkerhed, kan vi afdække hvilke tiltag der skal til for, at du bliver endnu mere rustet til at modstå fremtidige cyberangreb uanset omfang. Det gør vi ved at foretage eksterne og interne sårbarhedsscanninger, dybdegående rådgivningsmøder med den IT-ansvarlige i virksomheden og cybertests.

Implementeringsfasen. Når vi har skabt det nødvendige overblik over eksisterende tiltag i forhold til IT-sikkerhed i virksomheden, udarbejdet en skræddersyet plan for, hvordan dennes IT bliver rustet til fremtidige angreb uanset kaliber og defineret, hvilke konkrete værktøjer og metoder, der skal tages i brug, kan vi implementere. I denne fase hærder vi din virksomhed ved hjælp af ledelsesrapportering og opmærksomhedstræning blandt dine ansatte, ligesom vi opretter en direkte hotline til din virksomhed, så vi løbende kan tage os af vedligehold, direkte rådgivning og brandslukning.


Tilsammen udgør de tre faser vores komplette sikkerheds forløb som gør, at vores kunder ikke blot bliver opdateret på fremtidens IT-sikkerhed, men også er sikret tryghed i hverdagen, effektiv og hurtig brandslukning, kontinuerlig uddannelse af medarbejdere og øget opmærksomhed omkring IT-sikkerhed på arbejdspladsen.

Hvis du vil dykke ned i specifikationerne omkring de tiltag vi foretager os i de enkelte faser, kan du læse mere i de enkelte underpunkter i service-fanen ovenfor. 

 

Tobias Evar Lauridsen

Information Security Officer

tlf: 40 87 60 91

tel@multihouse.dk 

Tobias Evar Lauridsen