Book et uforpligtende sikkerhedsmøde

Bliv klogere på din nuværende IT-sikkerhed - book et uforpligtende møde med vores certificerede sikkerhedseksperter.

I 2015 nævnte Ginni Rometty - chairman, president og CEO ved IBM - at “cyberkriminalitet er den største trussel mod alle virksomheder i verden”. Tre år efter, er dette, mere end nogensinde, en realitet. Næsten alle enheder i virksomheder er koblet til internettet - og det gør dem uhyre sårbare overfor både cyberangreb og industriel spionage, hvis bagmænd konstant benytter mere og mere komplicerede metoder til at nå dine følsomme data.

Vores ECIT Multihouse IT sikkerhedsteam består af en række certificerede IT-sikkerhedsspecialister med mere end 50 års erfaring tilsammen. Vi bistår en lang række virksomheder i rejsen mod sikker IT. En vital del af dén rejse er, at vi får afdækket virksomhedens eksisterende sikkerheds-tiltag for at definere, hvor der er forbedringsmuligheder og hvordan disse håndteres i praksis - vi kalder det et sikkerhedsmøde.

Hvis du booker et sikkerhedsmøde med os, sætter vores IT-eksperter sig ind i din branche, forretning og specifikke virksomhed før mødet afholdes, og præsenterer på baggrund af denne forberedelse mulige huller i dit IT setup. Med andre ord: vi agerer “hacker” og finder frem til, i hvor høj grad din virksomhed er i fare for at blive ramt af et cyberangreb - og vi redegør for, hvad der skal til for at du undgår at skræmme-scenariet bliver til virkelighed.

Hvis du vil booke 1 times uforpligtende sikkerhedsmøde med vores eksperter benytter du blot tilmeldingsmodulet, som findes i siden - vi vender tilbage på din forespørgsel og sammen aftaler vi det praktiske.

Book et uforpligtende møde her: