Nano Learning: Månedlig awareness-træning af dine medarbejdere

Med vores Nano Learning kan du styrke dine medarbejderes awareness inden for IT-sikkerhed gennem små, simple øvelser på månedlig basis

En af de største udfordringer ved awareness-træning - altså at informere sine medarbejdere om de nyeste tendenser inden for sikkerhed, og ruste dem til at spotte CEO fraud, malware og huller i din virksomheds IT-sikkerhed - er tiden. Mange træningsprogrammer inden for awareness kræver nemlig, at den enkelte medarbejder dedikerer en stor mængde tid og ressourcer, for at lykkedes - og det går ud over det vante arbejde. Med Nano Learning træner du dine medarbejdere ved hjælp af korte og informative lektioner á 3-4 minutter så du undgår at tage unødvendig tid og ressourcer fra det daglige arbejde.

Vores Nano Learning inden for IT-sikkerhed er således små udfordringer eller problematikker, som den enkelte medarbejder skal tage stilling til og løse på jævnlig basis - alle opgaver er inden for IT-sikkerhed, men med variationer fra gang til gang i både opbygning, sværhedsgrad og konkret emnevalg. Nano Learning hjælper således medarbejderen med at skære unødvendig “støj” fra, og udelukkende fokusere på det specifikke emne i små intense hits - flere studier viser, at metoden øger både indlæringsevne, effektivitet og dedikeret opmærksomhed på opgaven, som man står overfor.

Vores Nano Learning inden for IT-sikkerhed købes på abonnementsbasis og koster kr. 19 pr. medarbejder/mdt. ved en bindingsperiode på 12 mdr., og kr. 25/medarbejder ved blot 1 måneds binding og indeholder desuden også løbende ledelsesrapportering, så du kan følge med i dine medarbejderes udvikling og skabe det nødvendige overblik over engagement og vidensniveau på jævnlig basis. For en tillægspris customiserer vi ledelsesrapportering samt indhold i lektioner specifikt til din virksomhed.

Hvis du vil vide mere om hvad vores Nano Learning kan gøre for dig, kan du skrive dig op til et uforpligtende møde med os, hvor vi sætter produktet i relation til din virksomhed i tilmeldingsmodulet øverst til højre. Hvis du allerede nu ved, at vores Nano Learning er noget for din virksomhed, og ønsker et tilbud på et forløb, vælger du i stedet tilmeldingsmodulet nederst til højre. I begge tilfælde vender vi tilbage til dig indenfor ganske kort tid med svar på din forespørgsel.

Kontakt os i formularen nedenfor eller ring til Per Lolk på tlf. 2122 8823, for at høre mere.