Opmærksomhedstræning

Sikker IT er noget I skaber sammen - uddan dine medarbejdere i IT-sikkerhed, og vær rustet til angreb på daglig basis.

Dine medarbejdere møder dagligt sikkerhedstrusler via deres arbejde, hvorfor det er vitalt, at sætte fokus på IT-sikkerhed i jeres virksomhed. I dag har mange medarbejdere adgang til virksomhedens data via PC, Mac, tablet, smartphone og andre devices - ofte også deres private, som virksomheden ikke har kontrol over. Måske deler medarbejdere også data via forskellige gratis og offentlige cloud tjenester som f.eks. DropBox, Google & Amazon Cloud. Det er nemt og ubesværet - men det gør også din virksomhed ekstra sårbar overfor cyberangreb.

Uddan dine medarbejdere i IT-sikkerhed

Det vurderes, at omkring 80-90% af alle tab af data skyldes medarbejdernes adfærd som følge af manglende viden - derfor kan et kursus i IT-sikkerhed gøre en verden til forskel for din virksomhed. Hvis dine medarbejdere er klædt på til at varetage din virksomheds data på daglig basis, kan du jage størstedelen af de frygtede cyberangreb væk allerede på dørtærsklen. MultiHouse tilbyder et kursus i IT-sikkerhed som er målrettet din virksomhed. Kurset tager dig med ind i en verden, som kun de færreste kender til og giver deltagerne konkrete tips til, hvordan de kan agere mere sikkert omkring IT - både på arbejdet og derhjemme. Som afslutning på kurset udarbejdes der desuden en brugbar IT-sikkerhedspolitik for din virksomhed.

Et kursus i opmærksomhedstræning hos MultiHouse giver et indblik i:

  • Hvad er IT-sikkerhed for virksomheden
  • Hvad er følsomme data
  • De væsentligste IT-sikkerhedsfarer
  • Den letteste vej til at forbedre IT-sikkerheden
  • Eksempler på IT-sikkerhedsbrister
  • IT-sikkerhedspolitik – hvad skal den indeholde for jer? Særskilt produkt
  • IT-sikkerhedsgaranti – hvordan hjælper I hinanden?

Et virksomhedsspecifik kursus tilpasset din virksomhed og kultur varer 2 timer og koster kun kr. 599,- pr. kursist - der betales dog som minimum for 15 personer. Prisen er excl. moms og kørsel.

Kontakt os i formularen nedenfor eller ring til Per Lolk på tlf. 2122 8823, for at høre mere