Risikovurdering

Hvor stor er din chance for at blive ramt af cyberangreb? Vores risikovurdering er et professionelt værktøj til at måle dit sikkerhedsniveau.

Firewall og Antivirus må aldrig stå alene. Sandsynligheden for, at vigtige elementer i din forretning bliver ramt af cyberangreb er uhyre høj, hvis du udelukkende sætter din lid til en simpel Firewall og et standardiseret antivirusprogram. Mange af disse angreb rammer uforberedte virksomheder - enten fordi de tror, at de er beskyttet af ovenstående, eller fordi de mener, at deres branche ikke er et reelt mål for hackere. Faktum er noget andet, hvor tonsvis af virksomheder uanset størrelse og industri lider dagligt under angreb, som potentielt kan ødelægge deres forretning.

Med en risikovurdering fra ECit MultiHouse får du et uundværligt overblik over din virksomheds eksisterende IT og viden om, i hvor høj grad - og hvor - der er størst fare for, at du bliver ramt. Sammen nedsætter vi en række assets, som vi vurderer er udslagsgivende i forhold til din specifikke IT-opsætning. Vores værktøj til risikovurdering måler efterfølgende, hvilke af disse assets, som er i størst fare for at blive ramt af et angreb. Sammen tager vi efterfølgende dialogen om, hvordan du undgår at blive ramt og hvordan du i fremtiden beskytter din virksomheds følsomme områder ud fra vores måling.

Kontakt os i formularen nedenfor eller ring til Per Lolk på tlf. 2122 8823, for at høre mere