Skal vi vædde 10.000 kr?

Med øget digitalisering kommer også et behov for øget sikkerhed - og ingen branche kan undgå den kreative hacker. Vi gerne vædde 10.000 kr. på, at vi kan få dine medarbejdere til at afgive kompromitterende informationer om din virksomhed.

Vi er alle afhængige af internettet - også virksomheder, som benytter det til at strømline og effektivisere alt fra produktion til kommunikation. Men der er en bagside. For som flere enheder bliver koblet til nettet, så bliver din virksomhed også mere udsat for cyberangreb eller industrispionage, som ofte rammer dem, der er helt uforberedt. Faktisk er det sådan, at mere end 50% af alle cyberangreb rammer små og mellemstore virksomheder - tit fordi de mener, at de er beskyttet af en simpel firewall og antivirus, eller fordi de mener, at de ikke er et reelt mål for hackere. Faktum er dog, at hverken industri eller simple sikkerhedsforanstaltninger holder fremtidens hacker væk.

Vi har stor erfaring med at gå i hackerens fodspor og ved, hvilke sikkerhedshuller, der er i de fleste brancher - og vi vil gerne vædde på, at vi også kan finde huller i din virksomhed. Hvis dine medarbejdere er uopmærksomme mener vi nemlig, at vi kan få dem til at aflevere kompromitterende oplysninger om din virksomhed - og det vil vi gerne vædde 10.000 kr. på!

Hvis vi ikke kan gå undercover og få dine medarbejdere til at levere følsomme data, får du en gratis cybertest. Det vil sige, at du får undersøgt hvor modstandsdygtige dine medarbejdere er mod hackerangreb, viden om, hvem der har størst tendens til at at åbne falske links og klikke på links i tvivlsomme sms’er, indsigt i eventuelle huller i den  sikkerhedsmæssige opsætning i dine forskellige afdelinger og vejledning i, hvordan du specifik kan forberede dem bedre på cyberangreb i fremtiden.

Hvis du vil indgå et væddemål med os kan du kontakte os i formularen til højre, og vi vender tilbage hurtigst muligt til dig!

Kontakt os her: