MultiHouse - En del af ECIT Group

ECIT Group er en Skandinavisk koncern med forretnings-områder indenfor IT-Drift, Regnskab og Rådgivning. Når du gør forretning med MultiHouse, er det således ECIT's samlede IT stab, som kan levere ydelser.

IT divisionen af ECIT beskæftiger mere end 120 dygtige konsulenter, ud af en samlet medarbejderstab på over 600 ansatte i hele ECIT. ECIT omsætter årligt for mere end 700 mNOK. og har IT selskaber der arbejder med IT infrastruktur/-service, ERP/rådgivning og udvikling i Danmark, Norge og Sverige.

ECIT Group blev stiftet 8. maj 2013, og har oplevet en forrygende vækst. Væksten er primært skabt via en aggressiv strategi om at tiltrække succesfulde virksomheder til ECIT Group. Ejerene i de enkelte virksomheder har typisk 10 – 20 års erfaring og er medejer af ECIT Group for at sikre engagerede ledere og medarbejdere der giver vores kunder værdi for at handle med ECIT selskaber. ECIT Group har ingen bankgæld, og en samlet aktiekapital på over 100 mNOK.

Når I vælger MultiHouse, får I en stor organisation med højt kompetenceniveau til at sikre at vi leverer professionelle serviceydelser. 

Læs mere om ECIT Group på www.ecit.com

Yderligere information

Kontakt Dir. Mikkel Walde
Tlf. 8734 1334
mw@multihouse.dk