Vores kerneforretning er at være totalleverandør af IT-infrastrukturer til virksomheder med mellem 10 og 300 computere. Vi tilbyder at varetage IT-drift på fast kontraktpris eller timebasis. Vores kunder er lokaliseret primært i Danmark, mange med datterselskaber i Europa, Asien og USA.

MultiHouse IT-Partner er startet som et "klassisk" IT-hus, og vi er vant til at hjælpe alle - også brugerne - med alt fra installation til support. Når du indgår en aftale med MultiHouse, er det naturligt for os at tænke på alle dele og udfordringer forbundet med hele IT-miljøet.

Hosting - med garanti for høj oppetid og økonomiske fordele

Kravene til IT-infrastruktur bliver til stadighed højere. Systemerne bliver mere komplekse og oppetiden er altafgørende for enhver virksomhed. Via vores eget hostingcenter tilbyder vi at flytte dine servere ind i vores hostingmiljø for at opnå en bedre ydelse, oppetid og redundans.

Særligt for vores kundegruppe i SMV-segmentet er det i praksis helt urealistisk selv at bygge et datacenter af tilsvarende omfang som vores. Omkostningerne er ganske enkelt alt for høje. Optimér din økonomi og ydeevne – sluk dine servere ned og flyt til MultiHouse Hosting. Jeg glæder mig til byde dig velkommen som kunde.

Med venlig hilsen

Direktør
Mikkel Walde