MultiHouse Værdier

Hos MultiHouse har alle medarbejdere en bred og dybdegående kompetence inden for IT-infrastruktur. Vores erfaringer og nyeste viden sikrer, at vi kan tilbyde de mest kompetente medarbejdere inden for vores felt.

Vores medarbejdere er dybt engagerede, og intet bliver overladt til tilfældigheder. Vi ønsker udelukkende at levere færdige og gennemtestede løsninger.

Vi er den bedste samarbejdspartner inden for IT-infrastruktur på grund af vores store erfaring med de fleste Microsoft-produkter, VMWare og andre gængse teknologier.

Vi er også stærke på grund af vores brede partnernetværk, som er specialister inden for blandt andet Sharepoint-løsninger, Microsoft Dynamics C5 og Microsoft CRM.

Kundetilfredshed og kvalitet

Vi er en seriøs virksomhed, der er meget bevidst om, at vores arbejde altid lever op til vores kunders forventninger – og helst lidt mere!

MultiHouse er en ansvarlig samarbejdspartner, der aldrig går på kompromis, men altid leverer produkter og ydelser af højeste kvalitet for at kunne understøtte vores kunders kerneforretning på bedste vis. 

Vision

Vores mål er at levere IT-infrastruktur af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi vil tilfredsstille små og mellemstore virksomheder via gennemtænkte løsninger, der giver merværdi og sikrer en høj driftsstabilitet samt sikkerhed.

Det sker med udgangspunkt i vores opbyggede kompetencer og erfaring inden for IT-løsninger, som giver vores kunder mulighed for udelukkende at koncentrere sig om deres kerneforretning.