Er du vores næste kollega?

I øjeblikket søger vi en IT-driftstekniker med opstart hurtigst muligt. Læs mere nedenfor.

Vi er desuden altid på udkig efter kvalificerede, kompetente og nysgerrige medarbejdere, som vil være en del af vores team. Send din uopfordrede ansøgning til Consultant Manager Line Høst Emanuel på job@multihouse.dk. Vi ser frem til, at høre fra dig!

MultiHouse A/S søger IT-driftstekniker


Hvem er vi

MultiHouse beskæftiger sig med IT-drift og hosting af forretningskritiske IT-systemer på Microsoft og Linux-platformen. Vi arbejder løbende med at sikre den højest mulige driftsstabilitet og sikkerhed på IT-infrastrukturen for vores kunder. MultiHouse fokuserer løbende på en proaktiv styring af IT-miljøet via vores supportteam, hvortil vi søger endnu en IT-driftstekniker.

MultiHouse kan tilbyde

Til vores Support & Operations-afdeling søger vi en engageret medarbejder, der er velbevandret i et Microsoft-miljø. Vi tilbyder dig at blive en del af et professionelt og ungt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer. Du kan se frem til udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du i høj grad selv kan sætte dit præg og bidrage.

Du kommer i det daglige til at indgå i Operations-teamet, med primær arbejdstid fra kl. 8-16 alle hverdage, hvor du skal varetage og vedligeholde kundernes systemer, både i form af brugersupport og monitoreringssystemer. Dine arbejdsopgaver vil variere fra daglig telefonsupport til kundeinstallationer og vedligeholdelse.

Dine kompetencer

 • En uddannelse som datatekniker, IT-supporter eller anden relevant baggrund - med minimum 3 års erfaring
 • Du er teknisk velfunderet, gerne indenfor O365
 • Erfaring med fejlfinding og support i et Windows-miljø (både klient og server)
 • Du kan kommunikere professionelt med vores kunder og give dem en god serviceoplevelse
 • Vi ser meget gerne, at du har en MCSA Windows Server 2016-certificering, eller er villig til at tage den indenfor de første 6 måneder af din ansættelse
 • Erfaring med ITIL er en fordel, men ikke et krav
 • Du har kørekort
 • Endvidere forventer vi, at du er velformuleret og behersker både dansk og engelsk på højt niveau, både i skrift og tale

Personlige egenskaber

Vi lægger stor vægt på dine personlige kvalifikationer. Vi forventer, at du har følgende personlige karakteristika:

 • Er serviceminded, fleksibel og tør at tage initiativ
 • Er udadvendt og trives med kundekontakt
 • Følger sagerne til dørs og får dem afsluttet til tiden

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Løn

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Spørgsmål og deadlines

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Consultant Manager Line Høst Emanuel på telefon (+45) 87 34 13 31. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger, så send din ansøgning og CV snarest muligt og senest den 25. marts til e-mail: job@multihouse.dk.

MultiHouse A/S

MultiHouse A/S har eksisteret siden 1994 og har gennem årene opbygget stor erfaring og værdifulde kompetencer inden for IT-drift. Det sætter vores kunder så megen pris på, at vi i dag regnes for en yderst troværdig IT-partner. Virksomheden består af 25 medarbejdere, som alle bidrager til et godt arbejdsmiljø og bred vidensdeling.

Vores kunder er dybt afhængige af et velfungerende IT-miljø, der typisk også er en væsentlig strategisk del af deres virksomhed. Derfor bygger vi altid vores løsninger på forståelse af kundens forretning og en tilpasning hertil. Kunderne sætter således stor pris på vore skræddersyede løsninger baseret på vores høje kvalitet og grundighed i arbejdet. Det sikrer vi bl.a. også ved en løbende uddannelse af vore medarbejdere.

De IT-koncepter, som MultiHouse markedsfører og udvikler, henvender sig primært til mindre og mellemstore virksomheder eller mere konkret - virksomheder med 10-300 computere.

Vi servicerer i dag et bredt udsnit af mindre og mellemstore danske virksomheder, flere med datterselskaber og afdelinger i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, Polen, Kina, Indien, Rusland og USA.