Opret og konfigurer nemt din egen cloud-server med vores Click & Go løsning

Med MultiHouses Click & Go serverløsning kan du til hver en tid - og med nogle få klik - oprette din egen server. Du har her mulighed for nemt at konfigurere serveren, så den passer til dit nuværende IT-miljø og imødekommer dine ønsker.

Du bliver herre i eget hus med dit eget virtuelle datacenter baseret på hyper-V infrastruktur i MultiHouses moderne og professionelle hostingcenter, hvor du nemt kan administrere dine systemer og brugere, hvilket giver en stor fleksibilitet og øger produktiviteten. Med en cloud-løsning har du altid adgang til dine data og programmer på tværs af enheder, såfremt du har adgang til internettet. Herudover understøtter vores cloud-løsning både Windows og Linux.

Mange års erfaring med hosting af servere

MultiHouse har stor erfaring med hosting og drift af cloud-løsninger samt mangeårige kompetencer inden for hyper-V. Vi fokuserer på en proaktiv og reaktiv styring af IT-miljøet til gavn for dig, og vi er underlagt ISAE 3402 revisor erklæring type 2 i tilknytning til driften af vores hosting aktiviteter. Vores cloud-løsning inkluderer 90 dages løbende backup af dine filer, så I altid har mulighed for at genoprette data.

God skalerbarhed til en fast lav pris baseret på dit forbrug

MultiHouses cloud-løsning bygger på gennemsigtige priser uden skjulte overraskelser. Vi tilbyder en fast lav månedlig pris, som er baseret på jeres forbrug, hvor I nemt kan skalere kapaciteten, så den hele tiden modsvarer jeres behov – uanset om det drejer sig om serverkapacitet, hukommelse eller CPU-kræft. Du slipper hermed for uforudsete driftsomkostninger og spreder dine betalinger ud over året - i stedet for store up-front investeringer.

Dine data i sikre hænder

Med en cloud-løsning hos MultiHouse er dine data placeret i vores danske datacenter i Aarhus, hvilket er en fordel for dig ift. at overholde EU’s nye persondataforordning. Vi fokuserer selv meget på persondataforordningen og IT-sikkerhed generelt samt arbejder proaktivt på at imødekomme den omskiftelige IT-trussel. MultiHouse har valgt at tage udgangspunkt i metodikken omkring ISO 27002:2014 certificeringen og efterlever derfor en række relevante sikringsforanstaltninger og er underlagt strenge sikkerhedskrav. Herudover har vi vores egen sikkerhedsekspert tilknyttet, som er medlem af både Rådet For Større IT-sikkerhed, IT-Branchens IT-sikkerhedsudvalg og politisamarbejdet NC3Skyt, hvorfor vi har adgang til den nyeste viden omkring det nuværende og fremtidige trusselsbillede.

Den nyeste teknologi

Vores hosting miljø er bygget op med den nyeste teknologi. Endvidere anvender vi redundant infrastruktur, hvorved eventuelle fejl påvirker vores hostingservice mindst muligt. Herudover er dine servere sikret i vores hostingcenter med video-overvågning, adgangskontrol, temperaturmålere mv., hvorfor du kan være hel tryg ved at have din cloud-løsning hos os.

Fleksibel support

Du vælger selv supportniveauet til din cloud-løsning (IaaS eller SaaS), og i hvilket tidsinterval supporten skal være til rådighed, samt om du ønsker overvågning af driften på din server. Det er derfor muligt at skræddersy en supportløsning, der passer til dine behov, så der kun betales for de ressourcer, der anvendes. Vores danske support afregnes til en fast månedlig pris på baggrund af antallet af servere.

Fordelene ved en Click & Go cloud-server
  • Hurtigt og nemt at oprette
  • Kan tilpasses så den imødekommer dine krav og ønsker
  • Slip for selv at drifte og vedligeholde din egen fysiske server
  • Fleksibel migrering af data mellem Microsoft Azure
  • Høj driftsstabilitet med garanteret oppetid på 99,9 procent
  • Fast lav pris, der er forbrugsbaseret
  • Sikker opbevaring af dine data
  • Fleksibel support

 

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Per Lolk
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331