ECIT Drive

Nem, sikker og GDPR compliant fildeling med ECIT Drive

Vi lever i en digital verden, hvor behovet for, at udveksle data med samarbejdspartnere i - og udenfor - organisationen stiger konstant, ligesom platforme som Dropbox, Google Drive og Onedrive gør det til en selvfølgelighed, at du kan dele data med dem, du arbejder sammen med. Men det åbner en del sikkerhedsmæssige udfordringer - for hvordan holder du styr på, at dine følsomme data ikke bliver delt med de forkerte? Vi har skabt ECIT Drive - en sikker platform til online fildeling, hvor der er taget højde for, at dine data opbevares professionelt og fortroligt, og hvor du har det fulde overblik.

Med ECIT Drive får du samme funktionalitet, som du kender fra alle andre platforme med mulighed for at opbevare filer - du kan kan udveksle data via PC/Mac, og ubesværet bruge platformen som et netværksdrev både via mobil og webbrowser. Yderligere er der en række andre fordele, både sikkerhedsmæssigt og i din daglige drift, som ikke i samme omfang findes ved andre udbydere: 

  • Kontrol og fuldt overblik over dine alle data og mulighed for at styre, hvem i virksomheden, som har adgang til hvad

  • Alle dine data er - og bliver - i Danmark.

  • Dansk support - vores professionelle supportfunktion er altid klar til at hjælpe dig, så du kun skal ringe ét sted hen, når du har spørgsmål.

  • ECIT Drive er dokumenteret GDPR Compliant

  • Vi tager jævnligt backup af dine data, og kan redegøre for, hvordan vi gør det, så der altid er mulighed for restore af data.

  • Vores datacenter - og måden vi håndterer vores kunders systemer på - er revideret og godkendt under ISAE 3402 erklæring TYPE2

  • Sikker data udveksling via e-mail - nemt og ubesværet.

  • Nem integration af ECIT Drive med din allerede eksisterende IT-løsning hos ECIT MultiHouse

Hvis du er interesseret i at høre mere om ECIT Drive og hvordan det kan give fordele i din forretning, kan du kontakte os på pel@multihouse.dk. tlf.: 7734 1334 - eller udfylde kontakformularen i siden - så kontakter vi dig med et tilbud på ECIT Drive i din virksomhed.
 

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi kontakter dig med et tilbud på ECIT Drive i din virksomhed

Hvor mange GB data skal i dele via ECIT Drive?
Hvor mange interne medarbejdere skal benytte ECIT Drive?