Dit komplette skrivebord i Skyen!

Med Office 365 i skyen har hver bruger 50 GB Exchange mailboks, 5 Office Pro licenser, Lync, SharePoint og OneDrive for Business

Du kender sikkert allerede Word, Excel og de andre, men med den online version af Office 365 E3 og MultiHouse IT-Partners Hybrid Cloud løsning får du helt nye muligheder for at arbejde smartere og mere effektivt, hvor end du befinder dig. Du arbejder i skyen og virksomhedens brugere vælger selv hvilken enhed, de vil arbejde på lokalt (f.eks. PC, MAC, Windows tablet eller via Office 365 Web Client).

Det betyder, at det er nemt at komme hurtigt i gang, fordi Office 365 er placeret i skyen, hvor du kan få adgang til dine programmer og filer stort set alle steder – og de er godt beskyttet af MultiHouse. Med vores fastprisaftale er I sikret, at der ikke kommer uforudsete udgifter til konsulentregninger eller anskaffelse af hardware.

Office 365 giver adgang til:

Virksomhedsmail & kalender: 50 GB exchange postkasser, 99,9% oppetid, sikkerhedskopiering, delte kalendere, beskyttelse mod spam og malware og adgang fra enhver enhed.

Adgang overalt: Få din mail, tidsplan, dit indhold og de effektive Microsoft Office-funktioner, du skal bruge for at arbejde fra Office 365 skyen,, stort set overalt, på tværs af enheder.

HD-videomøder: Arbejd sammen med kolleger, kunder og partnere overalt via Lync med HD video. Del præsentationer, din desktop og indhold med flere deltagere. Klar opgaven, som hvis I var i det samme lokale.

Avancerede værktøjer: Du får adgang til SharePoint, fildeling og Cloud-drev med OneDrive for Business. Det er let at dele dokumenter med andre indenfor og udenfor din virksomhed og kontrollere, hvem der kan få vist og redigere hver enkelt fil.

Derfor skal du vælge Office 365 gennem MultiHouse - Bestem selv hvor data gemmes

Du har frihed til selv at bestemme, hvor dine data skal gemmes og hvem, der har adgang til den data. Det betyder at gennem MultiHouse’s dedikerede servermiljø, vælger du, hvor meget af Office 365 der skal driftes hos MultiHouse Hosting, og hvor meget, der skal driftes i Microsoft Cloud.

MultiHouse sikrer, at dine og virksomhedens data altid er tilgængelige, uanset hvor brugerne befinder sig geografisk. Gennem MultiHouse får du dermed dansk support syv dage om ugen og en serviceaftale, der garanterer 99,9% oppetid. Løsningen med Office 365 er dermed fleksibel og er således konstant tilpasset virksomhedens behov og krav – både nu og i fremtiden.

Teknisk support: Telefonsupport til installations- og implementeringsproblemer samt onlinesvar, vejledninger og mere hjælp via kontakt til andre Office 365-kunder

Økomomisk garanteret servicenieveauaftale: Få ro i sindet med sikkerheden om, at dine tjenester er tilgængelige med en økonomisk garanteret serviceniveauaftale, der garanterer 99,9% oppetid.