ECIT Multihouse datacenter - ansvar for helheden

Ligesom hjernen er nødvendig for os, er et datacenter den digitale hjerne, som skaber vækst og udvikling i organisationen. Hos ECIT Multihouse varetager vi din IT-drift med vores topmoderne datacenter.

God og sikker dataopbevaring er mere end bare varm luft! Øgede krav til organisatorisk IT gør, at det meget nemt kan blive en bekostelig affære både ressource-, tids- og pengemæssigt, at opretholde og opdatere din virksomheds IT. En gnidningsløs outsourcing af din IT drift til et professionelt og pålideligt datacenter kan være den rigtige løsning. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette, når du outsourcer din drift.

I ECIT Multihouse bryster vi os af at have et af Jyllands ti største datacentre. I vores topsikrede datacenter tilbyder vi løsninger inden for hosting og outsourcing - til den professionelle standard, som vores kunders IT-systemer fortjener. Fordi vi har vores eget datacenter, har vi den fulde kontrol over al driften af vores kunder IT og undgår besværende mellemled, som kan sæ ke processen eller slække på kvaliteten. På den måde kan vi levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vores datacenter og medarbejdere arbejder ud fra tre nøgle missioner, som stræber efter at opfylde i vores services:

  • 99% oppetid - vores kunder skal ikke opleve afbrudte forbindelser, og vi bestræber os på at levere den højest mulige oppetid.
  • Minimalt tidsforbrug - vores services skal være nemme og overskuelige, med fleksibilitet til justeringer i takt med din forretnings udvikling.
  • Kvalitet i vores sikkerhedsydelser - Vi er din uvildige rådgivende partner inden for IT-sikkerhed

Under fanerne “Hosting”, “Outsourcing” og “IT-sikkerhed” finder du mere viden om vores specifikke ydelser inden for hvert område. Nogle gange kan der opstå behov for skræddersyede løsninger, hvor dele eller kombinationer af vores ydelser kan indgå - vi er vant til at lave modificerede og specialiserede løsninger til vores kunder, så hvis du er i tvivl om, hvilken løsning, som passer dig - eller hvis din virksomhed har behov for noget mere specifikt, så er du velkommen til at kontakte os i formularen til højre.

Læs mere om teknologien bag vores datacenter her.