Hosting/IT-Sikkerhed

Der er en gensidig forventning om at nutidens medarbejdere skal kunne tilgå deres arbejde overalt og på tværs af enheder, hvilket stiller store krav til virksomhedens IT-system og gør det svært at bevare kontrollen over virksomhedens data.

Multihouse IT-sikkerhedstrekant

Hos MultiHouse er vi klar over vigtigheden af at finde en passende balance mellem tilgængelighed, brugervenlighed og datasikkerhed ift. din virksomheds data og ansatte. For at visualisere denne balance arbejder MultiHouse ud fra en IT-sikkerhedstrekant, hvor vi anbefaler virksomheder at stræbe efter en central placering i trekanten. Herved sikres det bl.a., at medarbejderne kan tilgå deres arbejde selv på deres egne enheder, uden at I mister kontrollen over virksomhedens data.

Øg sikkerheden uden at påvirke produktiviteten

MultiHouse har samlet et udvalg af IT-sikkerhedsprodukter herunder en rækker simple tiltag, der øger IT-sikkerheden markant, men hverken påvirker medarbejdernes produktivitet eller tilgængeligheden af virksomhedens data og programmer. Vi tilbyder bl.a. følgende sikkerhedsløsninger:

    • Antivirus og antispam
    • Central log opbevaring
    • Sikre USB-harddiske
    • 2-faktor login
    • Enterprise Mobility + Security

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe således, at din virksomhed kan positionere sig centralt i IT-sikkerhedstrekanten og herved imødekomme behovet for større brugerfrihed og datatilgængelighed – uden at gå på kompromis med datasikkerheden.