2-Faktor login

Azure Multi-Factor validering øger adgangssikkerheden til dine IT-systemer for en lav månedlig ydelse.

MultiHouse arbejder med kunder, der stiller store krav til sikkerheden i deres IT-systemer. Brugervalidering er en af flere vigtige faktorer, når virksomheder skal højne deres IT-sikkerhed. Multi-Factor eller 2-faktor brugervalidering giver medarbejderne adgang til virksomhedens IT-systemer uanset hvilket system eller device der anvendes. MultiHouse foretrækker Microsofts produkt Azure Multi-Factor på grund af følgende fordele:

  • Kan let integreres med alle cloud løsninger
  • Der betales kun for aktive brugere
  • Kan købes enkeltstående eller sammen med f.eks. Microsoft EMS
  • Let at opsætte og anvende
  • Både lokal IT- og cloud integration
  • Mulighed for integration med egne udviklede programmer

Sådan virker Multi-Factor login

Azure Multi-Factor validering sikrer, at de rette personer har adgang til data og programmer i virksomheden. Multi-Factor løsningen fra Microsoft opfylder også brugernes behov for en enkel logonproces. Brugeren logger på IT løsningen med brugernavn og password, som de plejer. 2-faktor godkendelsen sker nemt ved at brugeren trykker på en knap via en mobilapp. Godkendelseskoden kan kun anvendes én gang. Det er også muligt at anvende SMS eller telefonopkald som 2-faktor godkendelse.

Fleksibel implementering

Azure Multi-Factor kan anvendes både i lokale IT miljøer og i cloud løsninger til at øge sikkerheden i forbindelse med adgangen til f.eks. Microsoft Online Services, Office 365, Cloud server teknologi, og andre Cloud tjenester som Windows Azure, Amazon EC2 mv.

Vil du i gang med at sikre din IT løsning med 2-faktor login?

Kontakt MultiHouse for rådgivning og konsulentbistand til implementering

Forbedret IT-sikkerhed med Microsoft EMS løsning

Azure Multi-Factor kan også købes som en del af Microsoft Enterprise Mobility + Security - også kaldet EMS.