Beskyt virksomhedens data

Lad brugerene anvende deres egne devices

I en verden hvor medarbejderne bliver mere og mere mobile og forventer, at virksomhedens data kan tilgås overalt, døgnet rundt, er det blevet en markant udfordring at bevare kontrollen over virksomhedens data. Medarbejderne forventer ligeledes, at de kan tilgå virksomhedens data på tværs af forskellige enheder og endda arbejde fra deres egne enheder, hvorfor det kan være svært at finde den rette balance mellem datatilgængelighed og datasikkerhed. Med Microsoft EMS (Microsoft Enterprise Mobility + Security) kan I øge tilgængeligheden uden at gå på kompromis med datasikkerheden.

En platform af værktøjer

EMS er en platform af værktøjer til administration og beskyttelse af virksomhedens brugere og data, som excellerer i krydsfeltet mellem sikkerhed og tilgængelighed. Med EMS kan din virksomhed trygt give medarbejderne mulighed for at udføre deres arbejde uanset hvor og hvornår, der er behov for det – uden at det påvirker datasikkerheden. Platformen imødekommer behovet for øget brugerfrihed og leverer den samme oplevelse, uanset om man arbejder via Android, IOS, macOS eller Windows enheder.

EMS består af fire overordnede værktøjer

Azure Active Directory

Øg brugervenligheden og produktiviteten ved at give adgang til tusindvis af apps på tværs af enheder med et enkelt brugernavn og password. Denne funktion er koblet op med Multi-Factor Authentication login, der øger sikkerheden for din virksomheds programmer og data – uden at øge besværet for brugeren.

Microsoft Intune

Bevar kontrollen og administrere virksomhedens data og apps på tværs af enheder fra én grænseflade - uanset om de er baseret på Android, IOS, macOS eller Windows. Dette sikrer virksomheden fuld kontrol med alle medarbejdernes enheder og gør det nemt at administrere brugerrettigheder. 

Rights Management

Beskyt de fleste typer af filer mod misbrug med Microsoft Rights Management. Igennem klassifikation af data både internt og eksternt i virksomheden er det nemt at opsætte regler for dokumenthåndtering på brugerniveau, hvilket sikrer, at filerne hverken kan redigeres, kopieres eller udskrives uden virksomhedens tilladelse.

Advance Threat Analytics

Automatisk overvågning og identifikation af unormal brugeradfærd, som gør det muligt at reagere proaktivt på selv avancerede datatrusler, inden de når at forårsage skade.

Fordele ved Enterprise Mobility + Security

  • Nemt at integrere
  • Der betales kun pr. aktiv bruger
  • Giv trygt adgang til at medarbejdere kan anvende deres egne enheder
  • Beskyt og administrere virksomhedens filer på tværs af enheder
  • Let administration af Windows, Android og iOS
  • Adskil private- og virksomhedsapps