Central opbevaring af log oplysninger

Log oplysninger er vigtigt bevismateriale til opklaring af et eventuelt sikkerhedsbrud

Der går gennemsnitligt 204 dage før en virksomhed opdager et sikkerhedsbrud, hvorfor det er vigtigt at have et central log system, der kan give historisk information.

Central log

MultiHouse Hosting Central log opbevaring sikrer, at firmaets log filer opbevares i MultiHouses egen danske datacenter i Aarhus. Vores datacenter er ISAE 3402 TYPE2 godkendt, hvorfor der løbende arbejdes proaktiv med datasikkerhed.

MultiHouses centrale log infrastruktur gør det muligt at vælge hvilke oplysninger, der skal bevares og i hvor lang tid. Med central log opbevaring er der bedre mulighed for at efterforske en sikkerhedshændelse, idet den nødvendige dokumention kan overdrages til relevante partnere og myndigheder som eksempelvis politiet / NC3skyt ved en sikkerhedsefterforskning.

Imødekom EU's nye persondataforordning 

Det er vigtigere end nogensinde før at have central opbevaring af sine log filer. Dels for at imødekomme krav i EU forordningen om databeskyttelse(GDPR), men også generelt for at have pålideligt bevismateriale efter et cyber angreb.

Fordele med MultiHouse Central log opbevaring

  • Understøtter en bred vifte af udstyr til central log opbevaring (windows eventlog, linux syslogs, tekst filer, netværksudstyr m.v.)
  • Overførelse via en sikker og krypteret forbindelse
  • Fleksible periode for opbevaring af log filer f.eks. 1 måned, 1 kvartal, 1 halvår, 1 år eller 5 år - i bestemmer
  • Økonomisk fordelagtig løsning

Central log opbevaring gør det muligt at spole tilbage på serverne og undersøge, hvad der skete under et cyber angreb. Få skræddersyet jeres log server til de vigtigste systemer I har hos MultiHouse.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt MultiHouse - få gratis rådgivning og oplæg til hvordan jeres log server kan opsættes.