Sikker harddisk og USB-nøgle

Pas på de følsomme data - både når du er på farten og på kontoret

Transportabel harddisk

Transportabel krypteret harddisk med kode.

Med den transportable harddisk DiskAshur kan du passe på forretningskritiske oplysninger og følsomme data på en nem måde, hvor sikkerheden samtidig er helt i top.

DiskAshur krypterer automatisk dine data i realtid. Dataene kan kun tilgås via en personlig 7-16 cifret pinkode, som indtastes direkte på det lille tastatur på harddisken. Nemt og sikkert.

DiskAshur kan sættes op til at låse efter et bestemt tidsrum; en ideel funktion til at beskytte data, når du er væk fra dit skrivebord. Der er også mulighed for at indsætte en kode, der sletter alle data, og skulle DiskAshur falde i de forkerte hænder vil for mange forsøg på at gætte pinkoden slette alle data.

Det integrerede USB 3.0 kabel sikrer en meget hurtig dataoverførsel og unødvendiggør ekstra kabler. Den software-fri opsætning gør desuden ibrugtagningen nem og hurtig.

DiskAshur er kompatibel med alle styresystemer. Den smuds- og vandafvisende overflade kombineret med det robuste og kompakte design, gør den ideel at have med på farten.

Pris og størrelse:

250 GB kr. 1.593,- (excl. moms)
1 TB kr. 1.744,- (excl. moms)

Kontakt vores salgsafdeling på pel@multihouse.dk eller tlf. 7734 1334 hvis du ønsker at købe DiskAshur eller har spørgsmål til produktet.

USB-nøgle

Krypteret USB-nøgle med kode.

Med markedets mest sikre og brugervenlige USB-nøgle behøver du ikke længere bekymre dig om, at dine personlige filer, familiebilleder eller arbejdsfiler falder i de forkerte hænder.

DatAshur USB-nøglen er designet til hverdagsbrug og sikrer de data, du ikke ønsker andre får adgang til. Alle data som overføres til DatAshur krypteres i realtid og kan kun tilgås via en 7-15 cifret personlig pinkode, som indtastes på et lille tastatur på USB-nøglens front.

DatAshur låser automatisk, når den kobles fra værtscomputeren. Skulle USB-nøglen blive stjålet vil for mange forsøg på at gætte pinkoden slette data.

DatAshur giver mulighed for at benytte en read-only funktion; således kan man give andre adgang til en skrivebeskyttet version af data.

Den software-fri opsætning gør ibrugtagningen nem og hurtig, ligesom DatAshur er kompatibel med alle styresystemer. 

Pris: 8 GB kr. 895,- (excl. moms)

Kontakt Elo Faber på efa@multihouse.dk eller tlf. 2122 8823, hvis du ønsker at købe DiskAshur eller har spørgsmål til produktet

Kontakt salgsafdelingen:

Per Lolk 
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk