Hold fokus på din kerneforretning - sammen med os!

Med en hosting-løsning fra MultiHouse, kan du fokusere på at bevæge din kerneforretning fremad og overlade driften af din virksomheds IT i trygge hænder hos os - døgnet rundt.

I kølvandet på din virksomheds vækst følger et voksende antal systemer, servere og data, som skal driftes optimalt, hvis kurven fortsat skal stige. Det kan hurtigt betyde en øget belastning hos dig, ligesom det kræver tid og ressourcer, som i stedet kunne være allokeret til at øge din vækst yderligere.

Hos MultiHouse arbejder vi for, at frigive de ressourcer i din virksomhed, så du kan bruge dem, hvor det giver mening for din forretning, uden at du skal gå på kompromis med sikkerhed og stabilitet. Du kan derfor vælge at lade os hoste dele af - eller hele - IT-driften i din virksomhed, og samtidig sikre professionel håndtering i hele processen fra a til b - og c. Vi arbejder som udgangspunkt efter to løsningmodeller - SaaS (software as service) og Iaas (Infrastructure as service).

MultiHouse - ingen mellemled og 99% oppetid

I MultiHouse har vi mange års succesfuld erfaring med at drifte IT for mindre og mellemstore virksomheder. Det har vi, fordi vi tager udgangspunkt i hver enkelt kundes forretningsmæssige og teknologiske behov og skræddersyr den hosting-løsning, der passer bedst til deres virksomhed. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi vi har vores eget moderne hostingcenter i Aarhus, som er blevet udpeget til én af de ti største sites i Jylland - det er det, fordi vi kan hoste op til 600 virtuelle servere in-house. Her er alle servere, transformerstationer og generatorer fysisk placeret, ligesom alle linjer, så som internetforbindelser - og andre kunde-dedikerede forbindelser ud af huset - også er ejet af os. På den måde er vi uafhængige af tredjemænd, når vi leverer vores IT-services til dig. Det sparer vores kunder for værdifuld tid, men det betyder også, at vi kan skræddersy vores leverance til dig fuldstændig efter dine specifikke behov og gøre løsningen dynamisk, så den kan ændre sig i takt med din virksomheds vækst og den stigende teknologiske udvikling.

Vælger du en hosting-løsning ved MultiHouse er du desuden sikker på, at din virksomheds servere og data opbevares optimalt. Vi har nemlig elektronisk adgangskontrol, videoovervågning, temperaturalarmer, røg/brandsensorer, klimastyring, et topprofessionelt brandslukningssystem fra Inergen, flere parallelle UPS, som sikrer dig 99% oppetid og eget generatoranlæg, som består af én Perkins og én Doosan generator (600A hver). Du kan læse mere om vores hosting-center og vores særlige sikkerhedsforanstaltninger her


“Det er dejligt at føle, at intet problem er for lille til at være vigtigt”
Therese, kunde ved Multihouse. 

Dedikerede medarbejdere - både i dybde og bredde

Det er ikke kun på grund af vores hosting-center, at vi er i stand til at skræddersy dynamiske løsninger til vores kunder. Da alle aktiviteter mellem os og kunden foregår in-house, gør det, at alle vores ansatte holder sig opdateret på en langt bredere vifte af kompetencer end hos andre, hvor tredjemænd er en del af den samlede IT-løsning. For vores kunder betyder det, at de kun skal henvende sig ét sted, hvis der opstår problemer, eller behov for justeringer i den nuværende løsning - vores medarbejdere kan guide dig sikkert gennem hele processen, uanset størrelsen af din henvendelse.

 

Bæredygtighed er god forretningsførelse

Hos MultiHouse er vi overbeviste om, at bæredygtighed er lig med god forretningsførelse - især i vores branche. Det er der mange gode grunde til, men overordnet set har vi opstillet tre områder, hvor bæredygtighed styrker vores IT-leverance til vores kunder:

  • Kultur. Tilfredshed er lig med produktivitet. Med en værdikultur baseret på bæredygtighed og socialt ansvar, skaber vi et godt arbejdsklima med gode vilkår for den daglige drift, ligesom vi møder de grønne forventninger fra kunder, samarbejdspartnere og - ikke mindst - vores ansatte. Vi er overbeviste om, at den interne tilfredshed med, hvordan vi driver vores virksomhed ud fra et grønt udgangspunkt, effektiviserer den produktivitet, som vi tilbyder vores kunder.  
  • Innovation. Der er exceptionelle innovationsmuligheder i at sætte bæredygtighed i fokus. Når man starter et systematisk arbejde med bæredygtighed, opnår man nemlig samtidig en bred vifte af nye kompetencer og unik viden, som kan udnyttes på mange andre områder af sin forretning - en viden, vi også kan benytte i vores rådgivning til vores kunder. 
  • Økonomi. Bæredygtighed er også en god forretning. Det er nemlig ofte forbundet med signifikante besparelser - både fordi man reducerer energiforbruget, da man sikrer effektiv anvendelse af ressourcer, men også fordi man ofte minimerer sine driftsomkostninger. Det oplever vi bl.a når vi benytter blade-servere fra HP og 4X30 kWh  frikøling i vores serverrum.

Hos MultiHouse sørger vi for, at have en holistisk tilgang til bæredygtighed. Ud over, at vi sørger for at inkorporere bæredygtige principper i de forskellige vinkler nævnt ovenfor, benytter vi derfor også vindenergi som strømforsyning til vores kontorer og genbrugelige møbler i vores indretning.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores grønne profil - eller opleve vores unikke hosting-center - kan du kontakte os her.


Klik her og læs mere om teknologien bag vores Hosting-center


 

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Per Lolk
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331