Domænefornyelse

Husker du at forny dit domæne? Lad ECIT Multihouse gøre det for dig, så du kan fokusere på, at drive din forretning

Et https-domæne skal fornyes med jævnligt mellemrum - ellers holder det op med at virke. Og det kan få fatale konsekvenser for din forretning. Når kunder søger på ECIT Multihouse, rammer de normalt den vigtigste kilde til, at lære om vores IT-services, arbejde og medarbejdere - vores hjemmeside. Det samme gælder sikkert også din virksomhed. En hjemmeside er dit digitale visitkort, og det er svært at forestille sig en forretning uden et domæne, der kører som smurt - der er så meget information, som dine kunder kan hente på din hjemmeside, og det de læser der et førstehåndsindtryk, som længe efter danner grundlaget for deres opfattelse af din virksomhed. Ifølge Statista forventes over 2 mia. mennesker at købe varer og tjenester online senest i 2019.

Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er præsentabel, velskrevet, visuelt orienteret og - vigtigst af alt - tilgængelig. Vi oplever desværre ofte, at den sidste del glipper. Et https-domæne skal fornyes på jævnlig basis, da det ellers stopper med at virke.

I forlængelse af vores andre services inden for IT-sikkerhed og drift tilbyder vi overvågning af dit domæne - eller domæner, hvis du har flere. Til kun 8 kr./domænet hver måned sørger vi for, at du aldrig risikerer, at stå med en hjemmeside, der ikke er tilgængelig for dine kunder - på den måde undgår du at miste protentielle eller eksisterende kunder på grund af en simpel forseelse, og du er samtidig garanteret et domæne, der altid er opdateret. Kontakt os i formularen til højre for at høre nærmere om mulighederne for sikker overvågning af domænenavn i din virksomhed.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for sikker, konsistent domænefornyelse