IaaS - Infrastructure as a service

Med vores Infrastructure as service løsning (IaaS) får du grundlæggende lagrings-, server- og netværks-muligheder uden du behøver at købe og vedligeholde servere og serverrum

Med IaaS får din virksomhed server-hardware, lagring og netværkskerne som en samlet service, samtidig med, at du selv har frihed til at konfigurere operativsystemet, softwaren, applikationerne og databasen præcis som du vil. En IaaS løsning sparer dig således besværet med selv at drive datacenter, installere hardware, konfigurere netværk, opbevare dine data og vedligeholde dine servere - men du står stadig med kontrol og ansvar for en række funktioner selv.

Du vil opleve langt højere skalérbarhed med en IaaS-løsning, end hvis du valgte at eje infrastrukturen selv - som IaaS kunde ved os får du nemlig den direkte adgang til servere og storage som du ville have det med din egen server, men med langt højere til loftet i vores professionelle datacenter og kraftigere forbindelse til omverdenen. Vi justerer desuden løbende løsningen efter dine behov, så du ikke behøver, at allokere til fremtidig vækst - vi kan nemlig tilføje ressourcer efterhånden som du får behov for dem.

Hvornår skal du vælge IaaS?

En IaaS løsning hos MultiHouse er målrettet de virksomheder, som ikke ønsker at investere, servicere og administrere server- og storage-hardware samt netværk - men selv har en afdeling, som kan håndtere alle øvrige lag såsom applikationer, runtime, database, server-software, sikkerhed og integration.

Vi arbejder med udgangspunkt i to service levels, som du finder specifikationer om i tabellen nedenfor - men vi skræddersyer altid den endelige løsning efter den specifikke virksomhed, som vi sidder overfor  - du kan til hver en tid kontakte os for at høre mere om de to prismodeller, deres indhold og hvordan vi kan matche præcis dine behov.

 

Forskellen mellem SaaS og IaaS

Vi tilbyder både SaaS og IaaS alt efter dine behov. I modellen nedenfor finder du en oversigt over forskellene.

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Per Lolk 
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331