Leje af Server Rack og Co-Location i moderne, grønt datacenter

Ønsker du en plads i vores state-of-the-art MultiHouse datacenter i Aarhus?

Co-Location er for mange virksomheder det foretrukne valg, hvis de ønsker fuld kontrol over egen serverbeholdning og eget hardware, men ikke ønsker - eller har plads til - at drive datacenter i egen virksomhed.

Hos MultiHouse kan du kombinere ønsket om fuld kontrol, uden at det er på bekostning af egne fysiske rammer og in-house ressourcer.Vores Server Rack leje kombinerer nemlig leje af fysisk plads med adgang til hele vores portefølje af virtuelle ressourcer. På den måde får du det bedste af begge verdener, uden at det er på bekostning af professionalitet - og det resulterer i en bedre og mere rentabel løsning.

Udover at afhjælpe med de basale opgaver inden for IT operations, som din virksomhed har behov for, tilbyder vi også fuld elasticitet i vores løsning, så behov for spidsbelastninger på serverkapacitet, kan afvikles direkte på vores high performance datacenter.

Med en moderne Co-Location løsning fra MultiHouse får du således alle fordelene fra traditionel Co-Location og undgår samtidig ulemperne ved selv at have ansvaret for det fysiske jern.Som noget unikt tilbyder MultiHouse desuden, at varetage driften til- og med netværkslaget, så du forbinder direkte mod vores kraftige WAN accesser med fuld redundans, uden at du behøver nogen form for netværkskendskab selv.

Alt efter valg af løsning får du bl.a. følgende fordele:

  • Grøn strøm og frikøling, som gør din virksomheds IT meget tæt på CO2-neutral
  • Fast lav pris baseret på dit forbrug
  • Mulighed for at administrere løsningen 100% selv
  • Mulighed for at oprette et ubegrænset antal Cloud Servere
  • Fjernadgang til installation og administration af kompatibelt software
  • Dedikeret support af infrastruktur, platform og applikationer
Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Per Lolk 
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331