SaaS - Software as a service

Med vores Software as service løsning (SaaS) varetager vi alle aspekter af serverdrift til en fast månedlig pris - både hardware og software, samt de services, som skaber forretning.

SaaS er en model, hvor hardware - servere, lagring og netværk - og din virksomheds software - applikationer, sikkerhed og integration, database og servere - varetages af MultiHouse.

Med andre ord, så håndteres alle aspekter af din IT-drift således af en ekstern, professionel partner. Køber du en SaaS løsning slipper du derfor både for installationsarbejde og at varetage eventuelle ændringer, samt at tænke på backups og opdateringer, ligesom du ikke skal bekymre dig om din IT-sikkerhed, valg af hardware - og meget mere.

Hvornår skal du vælge SaaS?

Med en SaaS-løsning fra MultiHouse kan du overlade hele server-håndteringen i professionelle hænder - software og tjenester er altid er opdateret, og du er sikret en tidssvarende løsning, som altid følger med tidens regler og krav. Med Saas reducerer du desuden yderligere omkostningerne ved at fjerne behovet for teknisk personale til at administrere installationer samt varetage og opgradere software,  ligesom du reducerer omkostningerne ved at drive datacenter og holde øje med, at alle systemer fungerer som de skal.

Vi arbejder med udgangspunkt i to servicemodeller, som du finder specifikationer om i tabellen nedenfor - men vi skræddersyer altid den endelige løsning efter den specifikke virksomhed, som vi sidder overfor  - du kan til hver en tid kontakte os for at høre mere om de to prismodeller, deres indhold og hvordan vi kan matche præcis dine behov.

 

Forskellen mellem SaaS og IaaS

Vi tilbyder både SaaS og IaaS alt efter dine behov. I modellen nedenfor finder du en oversigt over forskellene.

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Per Lolk 
T: 7734 1334
M: 2122 8823
pel@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331