Hvad har vi lavet og hvad siger kunderne?

Kunderne siger...

Vi vil gerne selv fortælle, hvad vi er gode til. Men vi synes nu både det er sjovere og mere troværdigt, når vores kunder gør det. Så her er et udpluk af udtalelser fra dem.

Hvad siger kunderne?

  • Bare vi havde valgt MultiHouse for flere år siden
  • Vi valgte MultiHouse, fordi de havde den bedst løsning til prisen
  • For os er det ekstra vigtigt, at IT-driften kører perfekt hele tiden
  • Et "must" for os er, at vores IT-Partner lytter til os
  • MultiHouse koncentrerer sine kerneydelser om IT-hosting og infrastruktur
  • Jeg opdager aldrig fejl eller svigt, MultiHouse fanger fejlene inden de opstår
  • Det er dejligt at føle, at intet problem er for lille til at være vigtigt

...Dette er blot nogle af de udtalelser, vores kunder er kommet med omkring samarbejdet med MultiHouse. Glade kunder er den bedste garant for, at vi gør vores arbejde godt. Vi forsøger at imødekomme vores kunders krav og forventninger gennem konstant udvikling, drift og service af deres IT-miljø.

MultiHouse tilbyder IT-drift og hosting for en række virksomheder i Danmark. Herunder findes et udpluk af vores kunder:

Dronninglund Gymnasium

Dronninglund Gymnasium

Hos Dronninglund Gymnasium udførte MultiHouse et simuleret ransomware-angreb på elevernes computere, samt derefter et oplæg om IT-sikkerhed.

Aarhus Letbane I/S

Aarhus Letbane I/S

Aarhus Letbane fik en klippekortløsning hos MultiHouse for at vurdere deres behov, før de skrev sig op til en fast aftale. Det gjorde at de lærte nødvendigheder at kende - og de kunne derefter indgå i en skræddersyet Outsourcing Professionel aftale til fast pris.

Enversion

Enversion

Enversion var på udkig efter en ny samarbejdspartner, der kunne drifte to separate servermiljøer med egen hosted firewall, således de fik deres eget udviklingsmiljø samtidigt med, at de kunne tilbyde deres kunder adgang til et separat produktmiljø.

Øregård Gymnasium I/S

Øregård Gymnasium I/S

Øregård Gymnasium fik lavet en komplet gennemgang af deres IT-Sikkerhed - samt en stikprøve-scanning af udvalgte computere efter virus og malware.

Hans Jensen

Hans Jensen Transport

Hans Jensen Transport fik oprettet en Outsourcing professional aftale, der nu gør at MultiHouse har fuldt indblik i deres IT-sikkerhed og IT-struktur. Med Outsourcing professional har Hans Jensen Transport fået sig en ekstern IT afdeling.

Duelco A/S

Duelco A/S

Duelco A/S gik fra at have interne servere til en hostet serverløsning i et datacenter. De var nervøse for at det ville give en lavere hastighed, men har nu ingen problemer på det område.

 

Salling

Salling

Det var den dedikerede serverløsning fra MultiHouse IT-Partner, der kunne dække Sallings behov for frihed og driftssikkerhed, og sikre let adgang til kompetent IT-ekspertise, efter relanceringen af Sallings nye webshop.

Yding Grønt A/S

Yding Grønt A/S

Efter en dialog med MultiHouse omkring Microsoft Office 365 og hosting med egne servere, fandt Yding Grønt frem til at det var MultiHouse, der gav den største økonomiske fordel sammenholdt med kvalitet og kompetencer.

 

Pronor IndustriTeknik A/S

Pronor IndustriTeknik A/S

Pronor IndustriTeknik 100% lejede løsning med Citrix og Office 365 var den helt rigtige for dem. De mener at hvis de kan styre deres virksomhed, så kan MultiHouse styre deres IT.

5R marketing ApS

5R marketing ApS

5R Marketing har overladt deres IT-system og struktur til MultiHouse. MultiHouse har ansvaret for at vedligeholde og opdatere 5Rs hardware samt software.

Borum Industri A/S

Borum Industri A/S

Med medarbejdere rundt i hele verden, er det vigtigt at Borum Industri altid har forbindelse med deres servere. De har valgt MultiHouse som deres IT-partner da MultiHouse altid er på pletten, hvis der skulle opstå problemer. 

ThyssenKrupp Elevator A/S

ThyssenKrupp Elevator A/S

"100 % tryg ved at have outsourcet al datahosting og overvågning til MultiHouse" - Det er kun nogle af de fine ord, som Salgschef i ThyssenKrupp Elevator, Torben Hedengran, benytter efter de har fået MultiHouse som support og host på al deres IT.